TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Hacı Fahri Zümbül Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haftalık çalışma programınıza aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Haz

Etik Haftası okulumuzda öğretmenlere seminer verilerek farkındalık oluşturulmuştur. Pano çalışması yapılarak öğrencilere duyurusu yapıldı.

Haz

Okulumuzda değerler eğitimi kapsamında yapılan etkinlikler aşağıdaki raporda sunulmuştur.

Haz

Okulumuz öğrencileriyle beraber imkanlar ölçüsünde doğa gezisi ve bisiklet turu yapılmıştır. Fiziksel aktivitelerin zihinsel ve sosyal alanlarda öğrenciler için olumlu olduğu gözlenmiştir. Katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz psikolojik danışmanı ve sınıf öğretmenleri koordinesinde REHBERLİK İHTİYAÇLARI BELİRLEME ANKETİ öğrenci, öğretmen ve velilerimize google forms aracılığıyla uygulanmıştır. Anket sonuçları değerlendirilip okulumuzun rehberlik ihtiyacı belirlenecektir. Genel sonuçlara bakmak isterseniz tıklayınız

Haz

MODERN ÇAĞDA YENİ NESLİN DUYGU, DÜŞÜNCE VE DAVRANIŞLARINI ANLAMAK SEMİNERİ okulumuz öğretmenleri Nilüfer ÇAĞAN ÇEŞMELİ tarafından öğretmenlerimize verilmiştir. Aktif geçen seminer öğretmenlerimiz tarafından çok beğenilmiştir.

May

Okulumuzda bulunan mescitlerde ihtiyaç dahilinde iyileştirmeler düzenlemeler yapılmıştır. Okul koridoruna duyuru ekranı konulup dini videolar yüklenmiştir. Ders saatleri, nöbetçi öğretmen, ders programları ve duyurulara kolaylıkla ulaşılabilecek olan ekran öğrenciler tarafından da faydalı bulunmuştur.

May

ÇEDES projesi kapsamında değerler kulübü öğrencilerimizle beraber çiçek dikimi etkinliği yaptık. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Sene başında hazırlanan okul gelişim planı sene sonu değerlendirmesi yapıldı ve raporlaştırıldı.

May

Tekir-ağ Nisan etkinlikleri kapsamında okulumuzun maddi yetersizliğinden dolayı “Bir üst kademe öğretim kurumlarına akademik gezilerin yapılması” adlı etkinliğin sınıf içinde sunu-video şeklinde öğrencilere Namık Kemal Üniversitesi’nin tanıtımı yapıldı.

May

Genç Bilginler bilim etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize bilim adamları tanıtımı yapılmıştır.

Mrt

Öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık ve kariyer planlama sürecinde etkin olarak desteklenmesi için "Akademik Takip Komisyonu" oluşturuldu. Komisyon okulda uygulanacak eylem planını belirlemek için bir toplantı gerçekleştirdi. Okulumuz 2021-2022 eğitim yılında açıldığı için şuan 12. sınıf öğrencilerimiz bulunmamaktadır. 9.Sınıflara toplam 4 adet KTT, 10.sınıflara toplam 4 adet KTT, 11.Sınıflara toplam 4 adet KTT ve 4 adet TYT deneme sınavı yapılması kararlaştırıldı.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine okul psikolojik danışmanımız Eda KOLAY tarafından akran zorbalığı hakkında bilgilendirici seminer verilmiştir. Öğrencilere zorbalık nedir, zorbalık türleri ve zorbalıkla baş etme konusunda farkındalık kazandırılmaya çalışılmıştır. Gönüllü öğrencilerin katılımıyla canlandırmalar yapılmıştır.

Ock

Okulumuz Arapça öğretmeni Fatma Ayça EREN önderliğinde öğrenciler tarafından Mevlana temalı pano hazırlanmıştır.

Ock

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Matematik öğretmenimiz Hikmet AKÇİMEN öğrencilere sunu hazırlayıp farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim verdi.