TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Hacı Fahri Zümbül Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Ben Okurum Geleceğim Aydınlanır yarışması için okulumuz öğrencilerinin istifadesine sunulmuş bulunan toplam 36 adet kitap kütüphane kayıtlarımıza eklenmiştir. Kütüphanedeki toplam kitap sayımız 488'e ulaşmıştır. Eklenen Kitaplar :

1- Kuyucaklı Yusuf - Sabahattin Ali (6 Adet)

2- Od - İskender Pala (6 Adet)

3- Beyaz Zambaklar Ülkesinde - Grigory Petrov (6 Adet)

4- Beyaz Gemi - Cengiz Aytmatov (6 Adet)

5- Gül Yetiştiren Adam - Rasim Özdenören (6 Adet)

6- Dokuzuncu Hariciye Koğuşu - Peyami Safa (6 Adet)

Ock

Okulumuz Biyoloji öğretmeni Nuray BİÇİCİ tarafından öğrencilere "Sağlıklı Beslenme" konulu eğitim verilmiştir.

HEDEF YKS 2023

Ara

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında okulumuz öğrencileri, Coğrafya öğretmenimiz Mehmet Veysi ÇELİK önderliğinde okul bahçesinde ağaç dikme ve bakım etkinliği yapmıştır.

Ara

Okulum Temiz belgemiz geçen sene alınmış olup bu sene yeniden belgelendirme için merkezisgb.meb.gov.tr adresinden başvuru yapılmıştır. HEÖK sorumlusu olarak Coğrafya öğretmenimiz Mehmet Veysi ÇELİK görevlendirilmiştir. HEÖK sorumlumuz gerekli belgeleri yenileyip sisteme yüklemiş ve Tetkik Sorumlusu olarak Saliha Fikri Güner Anaokulu Müdürü Ümmügül TEPE KIROĞLU okulumuzu ziyaret etmiş ve denetlemelerde bulunmuştur. Güçlendirmenin bitiminin ardından kendi binamıza geçtiğimizde gerekli risk analizi öğretmenlerimiz tarafından yapılıp MEBBİS'e yüklenecektir.

Ara

Öğrencilerimizde medeniyet bilinci oluşturmak amacıyla tarih öğretmenimiz A.Bihter Öztoprak 9.sınıf öğrencileri ile müfreta uyumlu olarak İstanbul Arkeoloji Müzesine sanal tur gerçekleştirdiler.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Çerkezköy Mimar Sinan Camiinde okulumuz öğrencileri tarafından Kuran'ı Kerim tilaveti yapıldı, İlahiler okundu ve şehit öğretmenlerimize dualar edildi. Ardından okula geçilerek pasta kesildi ve tebrikler yapıldı. Aynı günün akşamında öğretmenler olarak dışarıda toplanarak yemek yenildi ve sohbet edildi.

Ara

Sene sonu emekliye ayrılacak olan Matematik öğretmenimiz Hikmet AKÇİMEN öğretmen arkadaşlarımıza mesleki tavsiyelerde bulundu.

Bitlis Eren Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı Öğretmenlerinden Halime ÇOBAN'ın hakemli dergi olan Marife Dini Araştırmalar Dergisinde yayımlanmış olan ve aşağıda linki bulunan "İlahiyat Öğrencilerinin Arapça Dersine Yönelik Tutumlarının Akademik Başarıya Etkisi" adlı makalesi okulumuz Arapça öğretmeni Fatma Ayça EREN tarafından öğretmen arkadaşlarımıza okunmuş ve makale müzakere edilmiştir.

Kas

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube görevlileri tarafından okulumuz öğrencilere Trafik Güvenliği ile ilgili seminer eğitimi verildi.

Okulumuzun tanıtım broşürü hazırlandı.